Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Spaans - gratis voor kinderen
Anoukberends
Anoukberends.tk. null
http://www.anoukberends.tk
Espanol
Do you yahoo?
http://espanol.paraninos.yahoo.com
Little Explorer
Little explorers - an english - spanish picture-dictionary for children, with links to educational activities and games. even preschoolers can surf carefully chosen kids' sites on the web. the format is an easy to use, illustrated word book. the pictures and words are links to educational activities, games, and nursery rhymes. this on-line illustrated, linking dictionary for children was designed by enchanted learning software. els creates children's educational software games designed to stimulate creativity, learning, enjoyment, and imagination. our new game for children aged 2-6 is busy little brains.
http://www.enchantedlearning.com/spanish
Mi Mundo en Palabras
Documento movido
http://cvc.cervantes.es/aula/mimundo
Gerelateerd
 • Spaans koningspaar krijgt nieuw woordenboek
  In het bijzijn van koning Felipe en koningin Letizia is het nieuwe woordenboek van Spanje gepresenteerd in de Koninklijke Spaanse Academie in Madrid.
 • Cursussen Volksuniversiteit
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Michelle Obama karakter Planet of the Apes? Presentator on..
  Een presentator van de Spaans-Amerikaanse televisiezender Univision is ontslagen nadat hij first lady Michelle Obama beledigde.
 • Zonnepark Dubai gaat tegen laagste prijs ooit produceren
  Consortium rekent 0,05 euro per kilowattuur voor geproduceerde zonnestroom
 • Spaans prostitutienetwerk ontmanteld dat minderjarigen "à ..
  In Spanje is een prostitutienetwerk opgerold dat "à la carte" meer dan vierhonderd vrouwen, onder wie ook minderjarigen, aanbood. Er werden 29 mensen gearresteerd,…
 • Origami: Chinees, Japans of toch Spaans?
  Gorinchem Arkel Dalem Herwijnen Oudendijk Schelluinen Sleeuwijk Spijk Vuren Werkendam Woudrichem
 • Rosetta Stone app leert je Spaans en Engels op je Xbox One
  Op een spelende wijze Engels of Spaans leren is mogelijk met de Rosetta Stone app. Vanaf vandaag in de Xbox Store.
 • Spaans jacht Mapfre wint vierde etappe Volvo Ocean Race
  De Spaanse boot Mapfre heeft de vierde etappe van de Volvo Ocean Race gewonnen. Het zeiljacht meerde zaterdag als eerste aan in de haven van Auckland in Nieuw-Zeeland.
 • PGGM neemt belang in Spaans gasdistributienet
  UTRECHT Pensioenbelegger PGGM wordt mede-eigenaar van Madrileña Red de Gas (MRG), een distributienetwerk voor aardgas in Spanje. PGGM trekt bij deze overname samen op met de Chinese investeringsmaatschappij Gingko Tree Investment en het Franse elektriciteitsbedrijf EDF, die beide eveneens een belang kopen. Dat maakte de Nederlandse pensioenbelegger woensdag bekend.